Bosna dovodi Golića?

Bosna dovodi Golića?

Kako prenosi visočki web portal Visoko.co.ba,  bivši igrač sarajevske Bosne koji je ove sezone trebao igrati za Željezničar, srednji bek Nebojša Golić, novi je član Bosne Prevent iz Visokog.

Ovaj iskusni igrač nije se uspio dogovoriti sa Željom pa mu je Upava sarajevske ekipe dala odriješene ruke da ide na posudbu u Visoko. Kako navode u tekstu na pomenutoj stranici, iz Bosne Prevent nisu željeli ni potvrditi, ali ni demantovati ovu informaciju, međutim iz Uprave Željezničara su potvrdili da je Golić posuđen Visočanima.

Golić je u karijeri nastupao za Borac(BL), Metaloplatiku, Sintelon, njemački Wetzlar, te za sarajevsku Bosnu.

Dolaskom Golića, koji je peto pojačanje Bosne Prevent(Begić, Omerović, Lasica, Sančanin),  visočka ekipa je čini se na pravom putu da ostvari svoj cilj, plasman u Regionalnu ligu, ali i vjerovatno jedan od konkurenata za sami vrh tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti