Bosna iz Visokog slavi 55. rođendan

Rukomet u našoj zemlji

Bosna iz Visokog slavi 55. rođendan

Rukometni klub Bosna Prevent iz Visokog 19. februara slavi 55 godina postojanja. Svečana sjednica održaće se istog dana sa početkom u 17:30 sati u Velikoj sali Općine Visoko. Nakon svečane sjednice biće održana i Osnivačka skupština rukometnog kluba veterana.

“Pozivamo sve bivše rukometaše da prisustvuju skupštini. Ovom prilikom pozivamo sve predsjednike, potpredsjednike, generalne sekretare, direktore, igrače iz svih perioda RK Bosne kao i ljubitelje visočkog rukometa, da svojim prisustvom uveličaju proslavu i svečanu sjednicu”, istakli su u saopštenju Upravnog odbora RK Bosna Prevent. 

Povodom 55. godine kluba u prostorijama RK Bosna Prevent u Vatrogasnom domu u Visokom od 10 do 17 sati održaće se i foto izložba, projekcija utakmica, razgovori sa članovima kluba. Poslije završetka svečane sjednice biće upriličeno i druženje u Diskoteci „Puls“ od 20:30 sati, a prisutne će zabavljati USV Band.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.