Bosna pala bez "ispaljenog metka"

Sarajlije neslavno ispale iz Evrope

Bosna pala bez "ispaljenog metka"

Rukometaši sarajevske Bosne Sunce osiguranje neslavno su se oprostili od igranja u Kupu pobjednika kupova, nakon što je Schaffhausen slavio u Sarajevu sa 30:26.

Aktuelni prvak države nakon poraza u Švajcarskoj sa pet golova razlike, najavljivao je mnogo bolju igru i prolazak dalje, ali od toga nije bilo ama baš ništa. Izabranici Vojislava Rađe djelovali su pogubljeno na parketu, a jednostavno nisu mogli naći put do gola na kojem je stajao sinoć izvanredni Podpečan.

Bosna sinoć u dvorani „Ramiz Salčin“ na Mojmilu nije ni u jednom trenutku vodila i to u susretu u kojem je morala pobijediti sa najmanje šest golova razlike. Taj podatak dovoljno govori o nemoći „studenata“.

-    Konačan rezultat utakmica za nas je veoma razočaravajući. Stvarno ne znam ni šta bih rekao u ovom trenutku. Susret smo jako loše otvorili, a kasnije se jednostavno nismo uspjeli vratiti. Žao mi je što je ovako završilo, žao mi je i zbog naših navijača, ali mi jednostavno nismo imali igru s kojom bi mogli stići do bilo kakvog pozitivnog rezultata“, kazao je igrač sarajevske ekipe Fahrudin Melić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.