Bosna Prevent poražena u Živinicama

Prijateljska utakmica

Bosna Prevent poražena u Živinicama

U okviru priprema za nastavak sezone u Premijer ligi BiH u rukometu, rukometaši visočke Bosne Prevent su u svojoj prvoj od planirane 4 utakmice poraženi u Živinicama od Konjuha, rezultatom 39:33.

Kako je ovo prva utakmica Visočana, a domaćini su već manje-više uigrani kroz pripremne utakmice, veliki broj tehničkih grešaka gostiju uticao je na konačni rezultat.

Na početku priprema Bosne Prevent nije bilo 5 standardnih igrača, ali su i oni u dogovoru sa Upravom počeli trenirat, pa je sinoć ekipa bila u gotovo najjačem sastavu, jedino su nedostajali Selimović i Čakić koji su imali obaveze prema studijima.

Treba još spomenuti da je za Visočane sinoć nastupio i iskusni desni bek Edhem Sirćo, koji će za njih nastupati do kraja ove sezone.

Sljedeću utakmicu Visočani će odigrati u ponedjeljak pred domaćom publikom protiv ekipe Goražda, a nakon toga još dvije utakmice i to protiv Goražda u gostima i protiv Konjuha u Visokom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.