Bosna SO 12. i 14. 2. sa Kaustikom
U BiH žele odbraniti duplu krunu

Kup evropskih kupova

Bosna SO 12. i 14. 2. sa Kaustikom

Rukometaši sarajevske Bosna Sunce osiguranje utakmice osmine finala Kupa evropskih kupova protiv ruskog Kaustika odigraće 12. februara i dva dana kasnije, obje u našem glavnom gradu.

Utvrđeni su tako datumi odigravanja susreta, nakon što su koncem 2008. godine Rusi pristali da se oba meča odigraju u Sarajevu, u dvorani „Ramiz Salčin“.

„Sama činjenica da obje utakmice igramo na domaćem terenu daje nam za pravo da se nadamo plasmanu u četvrtfinale Kupa evropskih kupova. Međutim, ne smijemo se zavaravati da ćemo lako stići do cilja. Moramo se što bolje spremiti za mečeve sa Kaustikom, ali i nastavak šampionata BiH u kojem želimo odbraniti duplu krunu“, rekao je Vojislav Rađa, trener Bosne SO, te naglasio: 

„Zadovoljan sam dosadašnjim tokom priprema i mogu reći da do sada sve protiče po našem okvirnom planu. Imamo još vremana do starta drugog dijela sezone u koji ne sumnjam da ćemo ući na najbolji mogući način“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije