Bosna SO dočekuje Gradačac

Premijer rukometna liga BiH

Bosna SO dočekuje Gradačac

Rukometaši sarajevske Bosne Sunce osiguranje večeras dočekuju ekipu Gradačca, u okviru 13. kola rukometne Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Nakon odlične igre i prolaska dalje u okviru Kupa pobjednika kupova, aktuelni prvak države ne bi trebao imati previše problema. Iako se radi o trenutno četvrtoplasiranoj ekipi prvenstva, Bosna SO je izraziti favorit u večerašnjem dvoboju.

-    Gradačac je dobra ekipa koja ima svoju širinu i nisu bez razloga na četvrtom mjestu. Imaju izgrađenu hijerarhiju unutar ekipe, ali ih krasi kolektivna igra. Mi se spremamo kao i za svaku drugu utakmicu, iako jako respektujemo protivnika. Želja je odigrati što bolje i pobijediti, te podići nivo forme i sampouzdanja uoči novih okršaja u Kupu kupova, kazao je desni bek Bosne SO.  

Utakmica je između Bosne Sunce osiguranje i Gradačca na programu je večeras u 18:30 sati u dvorani „Ramiz Salčin“ na Mojmilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.