Bosna SO pobijedila Budućnost
Sarajlije dobro igrale u premijernom susretu u novoj godini

Pripreme šampiona BiH u Crnoj Gori

Bosna SO pobijedila Budućnost

Rukometaši Bosne Sunce osiguranje, aktuleni šampioni i osvajači Kupa BiH na pripremama u Crnoj Gori odigrali su prvu kontrolnu utakmicu u 2009. godini u kojoj su bili bolji od Budućnosti iz Podgorice.

U suretu u Budvni izabraniti trenera Vojislava Rađe pobijedili su 34:31.

Posebno dobru partiju pružila je Bosna SO u prvom poluvremenu, kada su u potpunosti nadigrali Podgoričane i na odmor otišli sa prednošću od „plus osam - 21:13. U nastavku meča popularno zvani „studenti“ igrali su odlično do sredine drugog dijela igre, a onda su spustili u „brzinu manje“, pa su Crnogorci doživjeli pristojan poraz od tri gola razlike.

Večeras će Bosna na pripremama u Budvi odigrati drugi test susret. Protivnik će im biti tim Lovćena sa Cetinja. Prekosutra, po povratku sa priprema, Bosna će u Metkoviću imati i treću provjeru. Sastaće se sa Gorenjem iz Slovenije.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.