Bosni protiv Chamberya igra samo pobjeda

Rukometna liga prvaka

Bosni protiv Chamberya igra samo pobjeda

Aktuelni rukometni prvak Bosne i Hercegovine, Bosna BH Gas, danas gostuje u okviru Lige prvaka kod ekipe Chamberya u okviru 8. kola grupe B.

Studenti, nakon remija sa Gorenjem u prošlom kolu u Zetri, za plasman u četvrtfinale imaju još samo teoretske šanse i to samo u slučaju da danas ostvare pobjedu.

"Ne želim da se moji igrači opterećuju. Ne razmišljamo o plasmanu dalje, već smo koncentrisani iz utakmice u utakmicu. Francuzi imaju jak sastav i sigurno je da neće biti nimalo lako, ali mislim da ukoliko ispoštujemo dogovoreno u svlačionici, da se možemo plasirati dalje", rekao je trener sarajevske ekipe Irfan Smajlagić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije