Ćamila Mičijević produžila ugovor sa Metzom
FOTO: EPA

Stigla i zvanična potvrda

Ćamila Mičijević produžila ugovor sa Metzom · Zvanično

H. Zilić

Ekipa Metza je ozvaničila vijest da je Mostarka, Ćamila Mičijević, produžila ugovor za još jednu sezonu s ovom francuskom ekipom.

Ćamila je oduševila rukometnu javnost u decembru na EP-u, gdje je bila jedna od najboljih igračica, a reprezentaciju Hrvatske je vodila do evropske bronce.

Ova sjajna rukometašica karijeru je počela u mostarskoj Lokomotivi, zatim je igrala za gradskog rivala Katarinu, a onda prelazi u Hrvatsku u ekipu Zameta iz Rijeke. Nakon Zameta, sjajna je bila u Mađarskoj, što je nagrađeno transferom u Metz, koji je među najjačim klubovima Starog kontinenta.

Metz je ove sezone drugoplasirani u grupi A Lige prvaka i na dobrom su putu da izbore direktan plasman u četvrtinu finala.

Top Komentari

miki30
Koga zaboli racku za Ćamilom
8 0
lingafo
Ok, bila je stos na tom Euru, ali hocemo li sada stvarno nastaviti pricati o Camili?
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi