Čelica obećava veliku borbenost

Studenti dočekuju Medvede

Čelica obećava veliku borbenost

Adnan Beganović

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, RK Bosna BH GAS, uvečeras će u prvom susretu osmine finala Lige prvaka snage odmjeriti sa Čehovskim medvedima.

Ruska momčad u ovaj susret ulazi kao veliki favorit, no izabranici Irfana Smajlagića sasvim sigurno se neće predarti bez bvelike borbe.

"Medvedi su favoriti i imaju dosta više iskustva nego mi. Međutim, sve su to ljudi i uvjeren sam da im možemo parirati, ali moramo dati sve od sebe. Trebamo u odbrani igrati agresivno i ne smijemo Medvedima dozvoliti da razviju svoju igru", rekao je Duško Čelica uoči današnjeg meča.

"Agresivnom odbranom sa dosta prekršaja moramo umrtviti njihovu igru. Najubojitije oružje ruske momčadi su pivot i vanjski igrači. Uz veliku podršku sa tribina možemo napraviti mnogo. Pozivam sve ljubitelje rukometa da večeras ispune Skenderiju, a mi ih nećemo razočarati", dodao je Čelica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.