Čelik i Leotar igraju 17. februara

Čelik i Leotar igraju 17. februara

Utakmica rukometne Premijer lige BiH, između RK Čelik – RK Leotar (Trebinje), ponovo je otkazana i ponovo (po četvrti put) zakazana.  Novom odlukom Takmičarske komisije Rukometnog saveza BiH utakmice 15. kola zakazane su za 17. i 18. februar.

RK Čelik je svoju utakmicu zakazao za petak, 17. februar u 19.00 sati u Gradskoj areni Zenica.

Trener Čelika Miki Filipović je tim povodom izjavio:

"Imamo veliki problem sa tempiranjem priprema i forme igrača. Već 20 dana nemamo utakmica, što niko ni u snu nije planirao. Moraćemo pod hitno obezbijediti nekog adekvatnog partnera za prijateljsku utakmicu. Nadam se da makar ovaj novi termin za odigravanje prvenstvenih utakmica neće ponovo biti otkazan." kaže Filipović.

Prvi put ljubitelji rukometa u Zenici će u ovoj sezoni vidjeti novi, ,,renovirani'' sastav Zeničana. Novi Čelik  predvode reprezentativni golman Adnan Šabanović, kapiten Aldin Begagić, novajlije u timu - internacionalci Milan Ivančev i Andreas Dominiković, zatim Goran Šarenac, Milan Duvnjak, Mirza Derve-nčić, Davor Kadić, Edvin Begović, Dragan Starčević i drugi  – poručuju u zvaničnom saopštenju iz  RK Čelik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.