Čelik se bez većih problema obračunao s Krivajom

Čelik se bez većih problema obračunao s Krivajom

Adnan Beganović, foto: Elmedin Mehić

U okviru 11. kola Premijer lige za rukometaše Čelike je u Zenici bez većih problema savladao Krivaju iz Zavidovića (43:33).

U susretu u kojem su obje momčadi mnogo bolje igrale u napadu nego u odbrani, bolje su se snašli domaći rukometaši i na kraju su sasvim zasluženo slavili.

Većim dijelom susreta Čelik je imao rezultatsku prednost, a na odmor su Zeničani otišli sa zalihom od sedam golova (23:16).

U drugom dijelu domaći su malo smanjili gas, no opet su uspjeli povisiti prednost za konačnih 43:33.

Kadić sa devet i Šarenac sa osam golova bili su najefikasniji kod Čelika, dok su Ferid Avdić sa deset i Purić sa osam golova bili najučinkovitiji kod Krivaje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.