Červar odstupio, klupa Maglajliji i Bašiću

Promjena u RK Zagreb CO

Červar odstupio, klupa Maglajliji i Bašiću

Adnan Beganović

Prema najnovijim informacijama koje dolaze iz Hrvatske, trener RK Zagreb CO Lino Červar, od prije nekoliko trenutaka je postao bivši.

Červar, saborski zastupnik, ponekad hvaljen, a mnogo puta više osporavan, nije preživio poraz u Ligi prvaka od francuskog Chamberyja. Naime, kako prenose hrvatski mediji, selektor hrvatske rukometne reprezentacije predložio je upravi Zagreba sporazumni raskid ugovora, što su oni i prihvatili.

Selektora "paklenih" do kraja sezone na klupi Zagreba zamjenit će proslavljeni dvojac ovog kluba, Senjanin Maglajlija - Mirko Bašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti