Ciudad pokazao snagu u Njemačkoj
Zna se ko je prvak Evrope: Ciudad Real

Prvak Evrope prejak za Hamburger

Ciudad pokazao snagu u Njemačkoj

Rukometaši Ciudad Reala, aktuelnog prvaka Evrope, nadigrali su u prvom polufinalnom meču Lige prvaka Hamurg u gostima rezultatom 30:29.

Iako je španski velikan u prvom djelu imao zaostatak od čak pet poena, u nastavku je pokazao zašto je najbolji klub Starog kontinenta.

Odličan na golu gostiju bio je i Arpad Šterbik koji je uz pomoć saigrača sredinom susreta zaključao svoju mrežu čak 15 minuta.
Pobjedom u gostima rukometaši Ciudada tao su izborili veliku prednost uoči drugog međusobnog susreta sa HSV-om koji je na rasporedu u narednu subotu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti