Ciudad se mučio protiv St.Petersburga

St.Petersburg studentima poslao upozorenje

Ciudad se mučio protiv St.Petersburga

Adnan Beganović

U zaostaloj utakmici 7. kola rukometne Lige prvaka grupe C, Ciudad Real je pred svojim navijačima teže od očekivanog savladao St.Petersburg 832:27).

Gosti iz Rusije pružili su sjajnu partiju u večerašnjem susretu, te su ctako poslali upozorenje aktuelnom prvaku naše države, Bosni BH Gas, koja će sa St.Petersburgom 19. februara odmjeriti snage.

Većim dijelom susreta gosti su bili ravnopravan protivnik Ciudadu, a na odmor su čak otišli sa golom viška (13:12). Do sredine drugog poluvremena rezultat je bio u egalu (19:19), da bi onda Ciudad napravio seriju 5:1, te tako riješio pitanje pobjednika.

Kod domaće momčadi najefikasniji su bili Davis i Shevelev sa po 5 golova, dok su kod St.Peterburga sa po 4 gola najefikasniji bili Pyshkin i Pronin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.