Ciudad se pridružio Barceloni

Španjolski duel u finalu LP

Ciudad se pridružio Barceloni

Adnan Beganović

Nakon Barcelone u finale Lige prvaka plasirali su se i rukometaši Ciudad Reala. Naime, u drugom polufinalnom susretu Ciudad real je bio bolji od HSV-a (28:23).

HSV je bolje otvorio susret i u 5. minuti imao je prednost od 2:0. U tim uvodnim minutama povrijedio se i golman Ciudad Reala, Arpad Šterbik, pa je Hombrados do kraja branio gol španjolske momčadi.

Ciudad je u 6. minuti postigao svoj prvi gol, a malo potom došao je i do izjednačenja (3:3). U 24. minuti rukometaši španjolske momčadi stigtli su do prvih plus 3 u susretu, a na odmor se otišlo pri rezultatu 12:10 za Ciudad.

Na samom otvaranju drugog poluvremena Ciudad je izgledao bolje na parketu, a golom Lazarova sigao je do plus 4 u 34. minuti, a samo mint poslije španjolska momčad je imala prednost od pet golova.

Sredinom drugog dijela razbvranio se golman HSV-a, Johannes Bitter, koji je najzaslužniji za povratak svoje momčadi u igru. Naime, u 47. minuti njemačka momčad došla je na minus 2 i tada se činilo da ćemo gledati zanimljivu završnicu.

Međutim, Ciudad je ponovo ubacio u brzinu više i na kraju je sasvim zasluženo izborio nastup u finalu u kojem će snage odmjeriti sa Barcelonom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.