Constanta slavila u Grčkoj

Liga prvaka

Constanta slavila u Grčkoj

Adnan Beganović

U okviru grupe A rukometne Lige prvaka odigrana je prva utakmica 4. kola između PAOK-a i Constante, a nakon 60 minuta igre više razloga za slavlje imali su gostujući igrači (26:30).

Nakon ovog trijumfa rumunjska Constanta sa tri pobjede i jednim porazom osamila se na čelu tabele grupe A i u dosadašnjem toku Lige prvaka jedno je od najprijatnijih iznenađenje.

U susretu u Grčkoj rukometaši Constante do poluvremena su stvorili razliku od četiri gola (16:12) koju su do kraja uspjeli sačuvati. U narednom kolu Constanta igra sa Chehovskim Medvedima i ovaj susret biće pravi ispit zrelosti za rumunjsku momčad.

Rukometna Liga prvaka, 4. kolo grupa A:

PAOK – Constanta 26:30 (12:16)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije