Cvetković: Izviđač je iskoristio našu slabu igru

Cvetković: Izviđač je iskoristio našu slabu igru

Adnan Beganović

U okviru 6. kola Lige 6 rukometaši Borca sz poraženi na gostovanju kod Izviđača, no trener Jovica Cvetković se ne žele previše osvrtati na susret jer njegovi izabranici i dalje sudbinu drže u svojim rukama.

Porazom u Ljubuškom protiv Izviđača, rukometaši Borca su vratili Slogu u borbu za odbranu naslova prvaka. Borac je poražen sa 29:25.

"Ovo je bila naša najlošija utakmica u sezoni i zbog toga smo izgubili. Utakmicu nismo otvorili kako treba, napravili smo dosta tehničkih grešaka, što je motivirani domaćin iskoristio i poveo sa 5:0. Pokušali smo da se vratimo u utakmicu, ali nismo uspjeli. Najvažnije je da mi sami odlučujemo o svojoj sudbini", rekao je trener Jovica Cvetković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti