Damir Cipurković više nije trener Slobode

Rukometna Premijer liga BiH

Damir Cipurković više nije trener Slobode

Damir Cipurković od danas više nije trener Rukometnog kluba Sloboda Solana, nakon što je sporazumno raskinuta saradnja između tuzlanskog kluba i ovog rukometnog stručnjaka.

Nakon što je u posljednje vrijeme teško mogao uskladiti poslovne obaveze sa privatnim, Damir Cipurković i uprava tuzlanskog rukometnog premijerligaša Sloboda Solane odlučili su sporazumno prekinuti saradanju.

Dosadašnji pomoćnik na klupi tuzlanske ekipe, Dževad Jahić, imenovan je vršiocem dužnosti šefa stručnog štaba i on će voditi Sloboda Solanu do kraja ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.