Damir Doborac najbolji strijelac jesenjeg dijela PL

Postigao čak 151 pogodak

Damir Doborac najbolji strijelac jesenjeg dijela PL

Adnan Beganović

Prije nekih petnaesteka dana okončan je jesenji dio Premijer lige za rukometaše. S prve pozicije na odmor otišli su rukometaši Gradačca, koji u svojim redovima imaju i najboljeg strijelca lige, bh. reprezentativca Damira Doborca.

Bosanskohercegovački reprezentativac Damir Doborac najbolji je strijelac jesenjeg dijela Premijer lige. Naime, u 13 odigranih susreta Doborac je postigao čak 151 pogodak.
 
Na drugom mjestu liste strijelaca nalazi se mladi Nemanja Bezbradica, rukometaš Prijedora, koji je postigao 116 pogodaka, dok je igrač Krivaje Admir Purić sa 113 pogodaka treći topnik Premijer lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.