Daničić: Izviđač, Konjuh pa titula

Rukometaš Borca nakon meča sa Vogošćom

Daničić: Izviđač, Konjuh pa titula

D. Vejo

Nakon dva poraza u Ligi za prvaka, rukometaši Borca večeras su pred svojom publikom uspjeli da savladaju ekipu Vogošće (36:21), te tako prekinu seriju loših rezultata.

Banjalučani su dosta oprezno ušli u meč, a zatim su pred kraj prvog dijela napravili razliku od plus pet (14:9). Nakon predaha, crveno-plavi su bili ti koji su se pitali o svemu, pa tako dolaze do velike pobjede. Sve to, banjalučki sastav je uradio bez glavnog trenera Ratka Đurkovića, koji je meč posmatrao sa tribina, a zbog plavog kartona kojeg je dobio na minulom gostovanju u Živinicama.

Jedan od onih koji su se istakli na ovom susretu kada je u pitanju domaći tabor jeste Goran Daničić koji je sa pet pogodak zajedno sa Majićem (5) i Vukićevićem (7), predvodio svoj tim do trijumfa.

"Motivisalo nas je ono što se desilo na prošlom gostovanju, gdje je trener Đurković dobio plavi karton, pa tako nije mogao da nas vodi večeras. Zabilježili smo dva poraza na strani, pa su nas ponovo bili svi otpisali. Sada nas čeka Izviđač, zatim Konjuh pa do titule", poručio je Daničić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi