Danijel Šarić još četiri godine u Barceloni

Potpisan novi ugovor

Danijel Šarić još četiri godine u Barceloni

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački rukometni reprezentativni golman, Danijel Šarić, potpisao je novi ugovor sa još uvijek aktuelnim evropskim prvakom Barcelonom.

Iako se u posljednjih nekoliko mjeseci špekulisalo sa Šarićevim odlaskom iz Barcelone, bh. reprezentativni golman će karijeru najvjerovatnije završiti u ovom katalonskom klubu.

Šarić i Barcelona danas su potpisali novi četvorogodišnji ugovor. Po isteku istog sjajni golman će imati 39 godina, te postoji velika mogućnost da tada završi karijeru.

Podsjetimo, Šarić je u Barcelonu stigao 2009. godine iz Portland San Antonija, a osim za ove dvije ekipe nastupao je i za Crvenu zvezdu, Sintelon, Cantabariju, Alcobendas i Ademar Leon.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.