Davorin Prskalo u Čeliku

Zeničani se pojačavaju

Davorin Prskalo u Čeliku

Rukometni klub Čelik od danas je jači za Davorina Prskala, iskusnog igrača koji je nastupao za veliki broj klubova iz BiH, Hrvatske i Italije.

Predsjednik RK Čelik Pane Škrbić i sportski direktor Meho Merdanović na pres-konferenciji su najavili da je pravo nastupa stekao golman Joško Jukić, kao i da će novi član Čelika postati Nenad Tošić iz Šapca, a u toku su i pregovori sa Ivanom Savkovićem, koji je nastupao u Francuskoj.

Uprava RK Čelik supendirala je na šest mjeseci svog dosadašnjeg igrača Edina Bajramovića, koji je u subotu odbio putovati s ekipom na utakmicu 1. kola koju je Čelik igrao u Goraždu.

“U karijeri nisam doživio da igrač zbog kašnjenja plaće dva dana ne putuje sa ekipom, i to na njenu prvu utakmicu”, izjavio je Zlatko Saračević, trener RK Čelik.

Jedan od najboljih svjetskih rukometaša koji je ovog ljeta preuzeo vođenje zeničke ekipe pozvao je navijače na strpljenje i izrazio je optimizam pred utakmicu 2. kola Premijer lige BiH u kojoj Čelik u petak u Gradskoj areni dočekuje mostarski Zrinjski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti