Dejana Kulić prvo pojačanje RK Hadžići

Saradnja dogovorena

Dejana Kulić prvo pojačanje RK Hadžići

S. Mlaćo

Iako zvanični rok još nije zvanično počeo Uprava RK Hadžići u saradnji sa stručni štabom započela je aktivnost oko rješavanja igračke križaljke za sezonu 2018/19.

Ambicije RK Hadžići u narednoj sezoni su plasman u neko od evropskih takmičenja, a u ovaj klub već je pristiglo prvo pojačanje.

Riječ je o Dejani Kulić koja je prethodnu sezonu nastupala za OŽRK Jedinstvo iz Tuzle, a u RK Hadžići dolazi kao slobodan igrač.

"Našoj novoj igračici želimo toplu dobrodošlicu, mnogo sreće i uspjeha u narednoj sezoni.
U narednom periodu menadžment kluba nastavit će sa jačanjem igračkog kadra kako bismo što spremniji dočekali početak prvenstva i ostvarili zacrtane ciljeve kluba", saopćili su iz ovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi