Deni Velić i Bojan Grujičić nova imena u RK Krivaja
Krivaja je zadržala cjeli tim na okupu, te dovela dvojicu novih rukometaša, koji im sigurno garantuju da će biti korak bliže osvajanju prvog mjesta i plasmanu u Premijer ligu

Velika pojačanja za klub koji cilja ulazak u Premijer ligu

Deni Velić i Bojan Grujičić nova imena u RK Krivaja

D. Kurbegović

Pred početak prijateljske utakmice između RK Krivaja i RK Gračanica u prostorijama Sportskog centra RK Krivaja održana je pres konferencija.

Povod današnje konferencija je predstavljanje novih pojačanja pred nastavak sezone u Prvoj ligi Federacije BiH, s kojima je Uprava kluba dogovorila saradnju.

Rukometnu publiku u Zavidovićima posebno će obradovati povratak Denija Velića koji je dijete ovog kluba. Velić je svoje prve rukometne korake napravio upravo u Krivaji. Nekoliko godina nastupao je za seniorski tim Krivaje nakon čega odlazi u RK Nexe iz Hrvatske.

Nakon turneje u Hrvatskoj odlazi put Katara, gdje je nastupao skoro deset godina. Velić je bio član i reprezentacije Bosne i Hercegovine ali i reprezentacije Katara. Nakon povratka iz Katara odlučio se da s rukometom nastavi tamo gdje je sve i počelo, u svojoj Krivaji.

Drugo pojačanje je Bojan Grujičić koji igra na poziciji srednjeg i lijevog beka. U dosadašnjoj karijeri nastupao je za Konjuh i Derventu a u klub dolazi kao zamjena za Ferida Avdića.

Sigurno je da će pomenuti dvojac biti veliko pojačanje ekipi Krivaje pred nastavak prvenstva u Prvoj ligi Federacije. Krivaja se nakon prvog dijela nalazi na vrhu tabele sa maksimalnim učinkom, dvanaest pobjeda i 36 bodova. Tri manje boda ima Sloboda koja je i glavni konkurent ekipi Krivaje za ulazak u Premijer ligu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi