Derbi susret u Ljubuškom i zvanično prekinut

Domaći vodili 13:9

Derbi susret u Ljubuškom i zvanično prekinut

S. Mlaćo

Susret 7. kola Premijer lige BiH u rukometu između Izviđača i Sloge ipak neće biti završen.

Naime, pri rezultatu 13:9 za domaće došlo je do slabljenja rasvjete u dvorani. Situacija je postajala sve teža i nakon čak sat čekanja odlučeno je da se meč i zvanično prekine.

"Zbog vremenskih neprilika koje su uzrokovale kvar na reflektorima u dvorani utakmica između Izviđača i naše Sloge prekinuta je u 31. minuti kod rezultata 13:9 za Izviđač. Obzirom da se kvar nije mogao popraviti u kratkom roku delegat utakmice je odlučio da se utakmica prekine. Novi termin utakmice dogovorit će između klubova uz posredovanje Rukometnog saveza. Također, u skladu sa propozicijama takmičenja biti će odlučeno da li će se utakmica igrati igrati ispočetka ili od vremena i rezultata pri kojem je prekinuta", istakli su iz MRK Sloga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi