)
Dobra partija Prce u porazu Puerto Saguntoa

ASOBAL, 16. kolo

Dobra partija Prce u porazu Puerto Saguntoa

Adnan Beganović

Nakon zimske pauze nastavljeno je takmičenje u Asobal ligi. U vikendu iza nas kompletirano je 16. kolo, a vodeći dvojac, Barcelona i Ciudad Real, upisao je pobjede.

Barcelona je slavila na gostovanju kod Torrevieje (34:25), dok je Ciudad također kao gos u duelu sa Antequerom upisao trijumf (29:26).

Arragon, čiji dres nosi naš reprezentativac Vukašin Stojanović, u 16. kolu je savladao Granollers (32:27), a nekadašnji igrač Bosne postigao je jedan pogodak.

Labaro Toledo je kao domaćin bio uspješan u duelu sa Alser - BM Puerto Saguntom (26:21), a za poraženu močad sjajnu partiju pružio je bh. reprezentativac Nikola Prce, koji je postigao 5 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti