Dok koronavirus hara Evropom, rukometni reprezentativac BiH mora na parket!

Jasna naredba EHF-a

Dok koronavirus hara Evropom, rukometni reprezentativac BiH mora na parket!

Admin Čaušević

Dok se iz sata u sat odgađaju takmičenja širom Evrope zbog pandemije koronavirusa EHF smatra drugačije. 

Zbog zgusnutog rasporeda i nemogućnosti pronalska slobodnih termina EHF je naredio da se utakmice osmine finala Lige prvaka moraju odigrarti kako je i planirano.

To znači da će Benjamin Burić sa svojim Flensburgom igrati mečeve 18. i 29. marta protiv Montpelliera i to prema svemu sudeći bez prisustva publike.

Iz EHF-a je klubovima saopšteno da u dogovoru s lokalnim vlastima dogovore da li će vrata dvorana za publiku biti otvorene ili ne.

EHF je jučer pronašo alternativne termine za završne turnire Lige prvaka u muškoj i ženskoj konkurenciji u augustu i septembru, međutim danas je klubovima stigla obavijest da se utakmice osmine finala Lige prvaka moraju igrati.

Preostali parovi su Porto - Aalborg, Celje - Vive Kielce, Dinamo Bukurešt - PSG, Vardar - Pick Szeged, Wisla Plock - Veszprem. U četvrtfinale su se već plasirali Barcelona i Kiel.

Top Komentari

arca
ja fakat ne znam kako ce pa jbte virus hara.Radi podao kao i svi mi ostali
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi