Domagoj Duvnjak potpisao za HSV

Domagoj Duvnjak potpisao za HSV

A. Beganović

Jedan od najboljih mladih rukometaša svijeta i legitimni nasljednik Ivana Balića u hrvatskoj reprezentaciji, Domogoj Duvnjak, nakon isteka ugovora sa Zagrebom odlazi u Hamburg. 

Domagoj Duvnjak ima važeći ugovor sa Zagrebom do 2011. godine, a s HSV-om je potpisao na tri godine.

Potpisivanjem Duvnjaka čelnici Hamburga su napravili pravi posao i uz to još i pokazali da se doista radi o velikom klubu koji ne razmišlja samo kratkoročno.

Duvnjak je zaludio rukometni svijet svojim sjajnim predstavama na Svjetskom prvenstvu u Hrvatskoj, a mnogi priznati rukometni stručnjaci dijele mišljenje da je već sada jedan od najboljih srednjih bekova u Evropi.


 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.