Dominik Klein još tri godine u Kielu

Dominik Klein još tri godine u Kielu

Adnan Beganović

Aktuelni klupski evropski prvak, njemački Kiel, dogovorio je nastavak saradnje sa njemačkim reprezentativcem Dominikom Kleinom.

Naime, Klein i popularne Zebre imali su važeći ugovor do ljeta 2011. godine, no dogovorili su nastavak saradnje za još tri godine.

"Doista sam sretan i zahvalan sam čelnim ljudima kluba što su mi dali priliku da i u budućnosti budem dio ovog sjajnog tima. Velika mi je čast i zadovoljstvo raditi s ovom momčadi, a uvjeren sam da ćemo i u budućnosti praviti dobre rezultate", rekao je za Klein za njemačke medije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.