Dujshebaev nakon pobjede nad Szegedom: Težak meč, ali imali smo Wolffa
FOTO - EPA

Hvali golmana

Dujshebaev nakon pobjede nad Szegedom: Težak meč, ali imali smo Wolffa

A. Beganović
Teme:

U 2. kolu Lige prvaka rukometaši Kielcea su stigli do prve pobjede.

Nakon što su na otvaranju sezone pretrpjeli poraz u duelu sa Flensburgom, rukometaši Kielcea su se u duelu sa Szegedom uspjeli vratiti na pobjedničke staze.

Nije bilo lako, slavili su 26:23, a jedan od najzaslužniji za pobjedu poljske ekipe bio je golman Andreas Wolff kojI je imao 13 odbrana ali dosta njih je bilo u ključnim trenucima susreta.

Sa ovom konstatacijom se slaže i šef struke Kielcea, Talant Dujshebaev koji je golmana svog tima, ali i Igora Karaćića i sina Alexa, posebno pohvalio.

"Težak meč, ali na našu sreću imali smo Wolffa. On, Igor i Alex donijeli su nam ova dva boda. Prezadovoljan sam sa svojim timom", izjavio je iskusni stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije