Đurđević: Pokazali smo karakter u Derventi

Rukometaš Borca za SportSport.ba

Đurđević: Pokazali smo karakter u Derventi

D. Vejo

Rukometaši banjalučkog Borca su u posljednjem, 26. kolu Premijer lige BiH na veoma teškom gostovanju savladali ekipu Dervente (27:28).

Izabranici Ratka Đurkovića tako su samo potvrdili drugo mjesto u eliti pred početak doigravanja, dok su Dervenćanima ugasili sve ambicije o plasmanu među četiri najbolja kluba u državi.

Jedan od onih koji su zablistali ove sezone pod dirigentskom palicom iskusnog crnogorskog stručnjaka Ratka Đurkovića jeste i desno krilo, Vladan Đurđević koji ističe da su njegovi saigrači i on pokazali karakter

"Sinoć smo u Derventi pokazali karakter i tako stigli do nove pobjede. Znamo da je Derventi trebao pozitivan rezultat kako bi osigurali play-off, ali smo opet mi bili bolji i pokazali kvalitet. Sada se okrećemo Svesrpskom kupu", rekao je za SportSport.ba rukometaš Borca, Vladan Đurđević.

Svesrpski kup održava se u Banjaluci predstojećeg vikenda, a učestvuju četiri tima Vojvodina, Borac, Sloga i Metaloplastika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi