Đurđević: Preko Vogošće do novih bodova

Rukometaš Borca za SportSport.ba

Đurđević: Preko Vogošće do novih bodova

D. Vejo

Rukometaši banjalučkog Borca osigurali su drugu poziciju pred početak play-offa prvenstva Bosne i Hercegovine.

Tim kojeg sa klupe predvodi iskusni crnogorski stručnjak Ratko Đurković može se pohvaliti skromnom sezonom, bar dosadašnjim dijelom.

Banjalučani su jučer i teže nego očekivano stigli do pobjede nad Krajinom (26:29) u 24. kolu Premijer lige BiH, međutim, vremena za slavlje nema jer Velikana iz Gospodske već u subotu očekuje ljuti protivnik Vogošća.

"Kao i u svakom meču, pa tako i ovom, mi idemo na pobjedu. Ovo nam je zadnja proba sa Vogošćom pred početak play-offa. Nadam se da ćemo uspjeti izaći na kraj sa povredama koje nas prate još od početka sezone. Svi koji istrče na teren žele dati svoj maksimum, kako bi stigli do novih bodova", zaključio je za SportSport.ba rukometaš Borca, Vladan Đurđević.

Utakmica između Borca i Vogošće igra se u subotu od 19 sati u Budžaku.

U posljednjem kolu regularnog dijela prvenstva, Borac će gostovati u Derventi istoimenoj ekipi koja se svim silama bori za treću poziciju u eliti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi