Đurđević: Uspjeli smo uhvatiti ritam

Rukometaš Borca o pobjedničkom nizu

Đurđević: Uspjeli smo uhvatiti ritam

D. Vejo

Od kada je crnogorski trener Ratko Đurković sjeo na klupu banjalučkog Borca, priliku da se dokažu dobili su i mlađi igrači. 

Pored Mijatovića i Nježića, svoje mjesto pod suncem našao je i mladi Vladan Đurđević koji igra na poziciji desnog beka. 

Upravo je Đurđević bio jedan od glavnih aktera šestog uzastopnog trijumfa Banjalučana u prošlom kolu na gostovanju protiv dobojske Sloge, gdje je šest puta zatresao mrežu tima iz kojeg je prošljog ljeta stigao u redove Velikana iz Gospodske.

Trenutno, crveno-plavi zauzimaju drugu poziciju u Premijer ligi BiH, te su već sada praktično osigurali play-off.

"Krenuli smo loše, ali smo uspjeli da uhvatimo ritam i vežemo šest pobjeda, što je veoma bitno kako zbog samopouzdanja ekipe tako i plasmana u prvenstvu. Povrede su nas malo poremetile, ali se iskreno nadam da će svi igrači koji nedostaju brzo da se vrate na parket. S njima, imamo mnogo veće šanse u play-offu", prokomentarisao je rukometaš Borca, Vladan Đurđević.

U narednom kolu, Borac na svom parketu dočekuje Prijedor koji se grčevito bori za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije