Dva Doborca i Ilić uništili Bosnu iz Visokog

Gradačac - Bosna Visoko 42:33

Dva Doborca i Ilić uništili Bosnu iz Visokog

A. Beganović

Rukometaši Gradačca su na domaćem terenu u okviru 11. kola Premijer lige sa 42:33 savladali Bosnu iz Visokog.

U večerašnji duel GradačcA i Bosne iz Visokog domaći su ušli kao favoriti i tu ulogu su opravdali.

Od samog početka susreta nametnuli su visok tempo igre, koji gosti iz Visokog nisu mogli pratiti i kako se vrijeme odmicalo tako je rasla prednost izabranika Mehmeda Doborca. Na odmor su domaći otišli sa viškom od 12 golova (24:12).

U drugom dijelu bh. reprezentativac Damir Doborac i njegovo društvo malo su smanjili gas, što su gosti iz Visokog znali iskoristiti, pa su smanjili prednost domaćih za konačnih 42:33.

Kod pobjedničke momčadi najefikasniji su bilI Damir Doborac sa 12, Darko Ilić sa 10, te Almir Doborac sa sedam golova, dok su Mirza Hurem sa 10, te Enes Skopljak sa sedam golova bili najefikasniji kod Bosne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.