Dvojac napustio RK Derventa

Veliki hendikep za Zorana Dokića

Dvojac napustio RK Derventa

D. Vejo

Rukometni kliub Derventa ostao je bez dva standardna igrača ove zime.

Na prozivci Zorana Dokića se nisu pojavili Davor Živanić i Danijel Mijatović. Naime, Živanić je prešao u redove Maglaja, dok je Mijatović sam zatražio ispisnicu.

Ovo će biti veliki hendikep za Dervenćane iz razloga što je pomenuti dvojac bio standardan u timu. Dokić će morati ekspresno da pronađe riješenje na poziciji desnog beka i pivota, koje su pokrivali glavni akteri ove priče.

Rukometaši Dervente nakon prvog dijela Premijer lige BiH zauzeli su četvrtu poziciju na tabeli sa 25 osvojenih bodova koliko ima i trećeplasirani Zrinjski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi