EHF odbio molbu Zrinjskog, meč se igra večeras

Problemima za Plemiće nikad kraja

EHF odbio molbu Zrinjskog, meč se igra večeras

Rukometaši HMRK Zrinjskog vjerojatno nisu ni slutili da će se njihov ionako dug put do ruskog Krasnodara, udvostručiti. Zahvaljujući lošem vremenu, avion s mostarskim rukometašima kružio je oko Krasnodara a onda je preusmjeren u Soči, udaljen 350 kilometara.

Avanturu su Plemići nastavili u autobusu kojim su iz Sočija do Krasnodara putovali skoro 8 sati. Naknadnu molbu mostarskog kluba da se prvi susret odgodi 24 sata, EHF je odbio pa će se Zrinjski suprotstaviti SKIF-u u 20 sati po lokalnom vremenu, tj.18 sati po našem.

Iz Zrinjskog javljaju da bi se susret trebao moći pogledati na youtoube kanalu krasnodarskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi