EHF ukinuo cijelu nokaut fazu Lige prvaka, poznato ko će na Final Four!

Odluka izazvala brojne kontroverze

EHF ukinuo cijelu nokaut fazu Lige prvaka, poznato ko će na Final Four!

E. Škorić
Teme:

Evropska rukometna federacija (EHF) je usljed pandemije koronavirusa odlučila donijeti neke zaista kontroverzne odluke.

Poništeni su mečevi predbaraža i baraža, pa je BiH ostala bez ikakvih šansi da ide na Svjetsko prvenstvo u Egipat naredne godine, ali to nije sve...

EHF je odlučio da poništi i cijelu nokaut fazu Lige pvaka, pa je odmah odredio učesnike Final Foura koji se igra krajem maja ili početkom juna.

ovaj put će se igrati krajem godine, između Božića i Nove godine, a završni turnir igrat će Barcelona, PSG, Kiel i Veszprem koji su u tzv. elitnim grupama ove sezone u Ligi prvaka završili na prva dva mjesta.

Tako u osmini finala neće biti ni Vardara, Flensburga, Montpelliera, Pick Szegeda, koji će sasvim sigurno biti bijesni na EHF-ovu odluku.

Top Komentari

user1583752673
Ovaj EHF je totalni izgubio kompas!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi