Emir Šahinović novo pojačanje Sloge Gornji Vakuf Uskoplje

Iskusni rukometaš pronašao novi angažman

Emir Šahinović novo pojačanje Sloge Gornji Vakuf Uskoplje

S. Mlaćo

Bivši rukometni reprezentativac BiH Emir Šahinović nova je akvizicija RK Sloga Gornji Vakuf Uskoplje. Sloga u drugom dijelu sezone želi izboriti plasman u Premijer ligu, a ambicije čelnika kluba jasno otkriva i dovođenje iskusnog Šahinovića.

Šahinović je u više navrata osvajao prvenstvo BiH, a iza sebe ima bogatu karijeru, kako u BiH, tako i inostranstvu.

U dosadašnjoj karijeri Šahinović je nastupao za Čelik, Bosnu, Maglaj, Vogošću, Željezničar, Ilidžu, Konjuh, Zrinjski, Slogu Doboj, Dubrovnik, HC Prato, HC Conversano, AL Khor Qatar, Al Saad Qaar, Krajinu, Borac...

"Iskustva u našoj ekipi sada neće nedostajati, a naši omladinci zasigurno će imati priliku uz koga da nauče mnoge rukometne vještine. Sve što možemo reći jeste, Bubi dobro došao", istakli su iz MRK Sloga.

Slogu je ovih dana pojačao Edin Gekić, koji se ustvari vratio u svoj matični klub, a prvu prijateljsku utakmicu ovaj tim će odigrati u srijedu protiv Vogošće Poljine Hills sa početkom u 19 sati. Meč se igra u Vogošći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti