Entrerrios ostaje u rukometu još godinu dana?

Neće završiti karijeru?

Entrerrios ostaje u rukometu još godinu dana?

E. Oštraković

Ovog ljeta ugovor sa Barcelonom ističe Raulu Entrerriosu. te bi nakon Olimpijskih igara u Tokiju trebao završiti karijeru.

Ipak, pandemija koronavirusa pomjerila je Olimpijske igre za narednu godinu, te bi i ovaj rukometaš mogao odgoditi kraj karijere za godinu dana.

Entrerrios je sa 39. godina na početku godien osvojio drugu Evropsku titulu u dresu Španije i tada je najavio penzionisanje nakon Olimpijskih igara.

Sjajnu karijeru imao je i sa Barcelonom, sa kojom je čak devet puta bio prvak Španije, a u sezoni 2014/2015 bio je i prvak Evrope.

On je jako važna karika, posebno i igri Špnaije, te bi njegov ostanak sigurno obradovao sve ljubitelje rukometa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije