Finala rukometne LP ponovo u Kelnu

Finala rukometne LP ponovo u Kelnu

Evropska rukometna federacija (EHF) potvrdila je da će završni turnir Lige prvaka u narednoj sezoni ponovo biti  u Kelnu.

Dvorana Lanxess Arena, u kojoj je nedavno okončana sezona odigravanjem završnog turnira Lige prvaka, zadovoljila je očekivanja EHF-a koji je odlučio da Njemačkoj ponovo dodijeli organizaciju.

Odluka o rukometnog prvaku u narednoj sezoni bit će donesena 28. i 29. maja 2011.

"Keln se pokazao kao izuzetno gostoljubiv domaćin, kako za sportaše, tako i za gledaoce. Premijera je bila fantastična i siguran sam da ćemo i sljedeće godine vidjeti zanimljive borbe za naslov prvaka Evrope", izjavio je predsjednik EHF-a Tor Lian.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.