Gislason i Kiel zajedno do 2014. godine

Dogovor postignut veoma brzo

Gislason i Kiel zajedno do 2014. godine

Adnan Beganović
Teme:

Trenutno najbolji njemački i jedan od najboljih svjetskih rukometnih klubova, Kiel, i islandski stručnjak Alfred Gislason, produžili su saradnju do 2014. godine.

Prije dolaska u Kiel, ovaj sjajni rukometni stručnjak osvojio je sa Magdeburgom gotovo sve što se može osvojiti, a sa Kielom mu ostaje još borba za pehar Lige prvaka. Ovim potezom čelnici popularnih Zebri pokazali su da nastavljaju sa kontinuitetom rada na duge staze, a sam Gislason je za njemačke medije izjavio da je jako sretan što će nastaviti raditi u Kielu.

"Veoma sam sretan što ću moći u Kielu raditi još dugo vremena. Kiel je u Njemačkoj ali i u svijetu jednostavno unikat i mislim da nema boljeg rukpometnog kluba. Ja sam želio ostati ovdje i želja mi se ostvarila", rekao je islandski stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti