Goran Daničić i RK Borac produžili saradnju

Ostaje još godinu dana

Goran Daničić i RK Borac produžili saradnju

D. Vejo

Goran Daničić i dalje će nositi dres banjalučkog RK Borac.

Ovaj srednji bek, koji iza sebe ima sezonu za pamćenje, saradnju sa crveno-plavima produžio je na još godinu dana. Daničić je povjerenje crnogorskog stručnjaka Ratka Đurkovića opravdao u potpunosti.

Tokom cijele sezone, borbenom i odgovornom igrom, vodio je Velikana iz Gospodske do nove titule prvaka Bosne i Hercegovine.

Zadovoljstvo postignutim dogovorom sa rukovodstvom Banjalučana, nije krio.

"Svakako da mogu biti veoma zadovoljan što ću i u budućnosti biti dio Borca. Drago mi je što ostajem u Banjaluci. Spreman sam za nove izazove i uspjehe sa klubom", izjavio je Daničić.

Upravo je Daničić tokom cijele sezone bio veliki optimista. U svojim izjavama, konstantno je potencirao da Borac nije tim za podcijeniti.

"Uvijek smo vjerovali. Od prvog do posljednjeg kola. Znali smo koliko vrijedimo, a to smo na kraju i pokazali", dodaje on.

Osvajanjem titule, Borac je izborio nastup u SEHA ligi, ali pod uslovom da čelnici ovog turnira ne promijene pravila uoči starta nove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi