Goraždanke slavile na gostovanju kod Knežopoljke

Premijer liga za rukometašice

Goraždanke slavile na gostovanju kod Knežopoljke

Adnan Beganović

U posljednjem susretu 12. kola Premijer lige za rukometašice Goražde je upisalo gostujuću pobjedu u duelu sa Knežopoljkom (24:20).

Rukometašice Goražda doboro su otvorile proljetni dio sezone. Na gostovanju kod Knežopoljke upisale su pobjedu, te su se učvrstile u sredini tabele.

Kod Goražda najefikasnije su bile Vrdoljak sa 7, te Sarajlić sa 5 golova, dok su se u listu strijelaca upisale i Hubanić (4 gola), Šovšič (3), Ćosović (3), te Gabela (2).

S druge strane kod Knežopoljke su sa po 4 postignuta gola najefikasnije bile Mišić, Borojević i Toroman, 3 gola postigla je Mihaljević, po dva puta su pogađale Trkulja i Jošanović, dok se jednom u listu strijelaca upisala Bulatović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti