Goraždanke ubjedljive protiv Hrasnice

Premijer liga za rukometašice

Goraždanke ubjedljive protiv Hrasnice

Adnan Beganović

U posljednjem susretu 12. kola Premijer lige za rukometašice Goražde je na Ilidži bilo bolje od domaće Hrasnice (37:23).

Rukometašice Goražda dobro su otvorile proljetni dio premijerligaške sezone. Iako oslabljene, izabranice Junuza Vlajčića nisu imale većih problema sa posljednjeplasiranom Hrasnicom.

Od samog početka susreta Goraždanke su nametnule tempo igre koje domaće rukometašice nisu mogle pratiti, pa je i konačnih 37:23 pravo mjerilo odnosa snaga na terenu.

Kod Goražda najefikasnije su bile Dervišević sa 10, Vrdoljak sa 6, Odžaković sa 5, te Pjano sa 4 pogotka, dok su Hošić sa sedam, te Hasibović sa pet pogodaka bile najefikasnije kod Hrasnice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti