Gorenje deklasiralo našeg šampiona
Tim trenera Vojislava Rađe podbacio protiv Gorenja

Bosna SO poražena u trećem test susretu

Gorenje deklasiralo našeg šampiona

Rukometaši sarajevske Bosne Sunce osiguranje pretrpjeli su težak poraz u trećem kontrolnom susretu odigranom u 2009. godini.
Nakon što su na pripremama u Budvi pobijedili podgoričku Budućnost (34:31) i Lovčen (29:27) na povratku iz Crne Gore, u Metkoviću su se sastali sa slovečakim Gorenjem. Ekipa trenara Vojislava Rađe igrala je izuzetno loše, pa su im Slovenci održali „rukometnu lekciju“, deklasiravši ih sa čak 15 golova razlike - 25:39.

Prvotimci popularnih „studenata“ vratili su se u Sarajevo. U našem glavnom gradu treniraće do 24. januara, a tri dana prije odlaska na pripreme u Sloveniju sastaće se sa Konjuhom.

U „deželi“ će igrati tri prijateljske utakmice koje će im biti provjera za susrete osmine finala Kupa evropskih kupova. Snage će odmijeriti sa Cimosom, ekipama Krškog i Gorenja. 

Bosna SO u osmini finala Kupa kupova igraće sa ruskim Kastikom. Oba meča dogovorom klubova biće odigrana u Sarajevu, prvi 12. februara, a revanš dva dana kasnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije