Gradačac bez šansi protiv Čelika u zeničkoj Areni

Premijer liga BiH, 18. kolo

Gradačac bez šansi protiv Čelika u zeničkoj Areni

D. Kurbegović

Rukometaši Čelika u 18. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine pred oko 300 gledatelja porazili su mladu ekipu Gradačca rezultatom 32:21.

Gostujući sastav se dobro držao do pred kraj prvog dijela kada su domaćini zbog većeg izbora igrača u rosteru preuzeli vodstvo, te se na odmor otišli vodstvo od 12:9. 

U drugom poluvremenu domaći rukometaši ubrzavaju tempo i sigurno povećavaju svoju prednost. Do kraja utakmice trener Zeničana dao je priliku svim igračima da se pokažu pred domaćom publikom. 

Najefikasniji igrač Čelika bio je Aldin Begagić sa 7 golova, dok je Davor Kadić postigao 4. Kod gostiju najraspoloženiji za igru bili su Boris Bosić sa 8 golova, dok je golman gostiju Dejan Đurić upisao 14 odbrana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.