Grahovac od ljeta 2011. na golu Chamberyja?

Prema pisanju francuskih medija

Grahovac od ljeta 2011. na golu Chamberyja?

A. Beganović

Nekadašnji golman banjalučkog Borca, a sada Bosna BH Gasa, Nebojša Grahovac prema izvještajima francuskih medija, od ljeta 2011. godine nosit će dres Chamberyja.

Golman sarajevskih Sudenata od ljeta 2011. godine nosit će dres francuskog Chamberyja. Čelni ljudi francuskog kluba suočeni sa odlaskom Mickaela Robina u Montpellier dali su se u potragu za njegovom zamjenom i našli su je u Bosni i Hercegovini.

Prema pisanju francuskih medija Grahovac i Chambery dogovrili su sve detalje ugovora koji će vrijediti dvije godine, odnosno do ljeta 2013. godine.

Grahovac je profesionalnu karijeru počeo u banjalučkom Borcu, odakle je 2007. godine došao u Bosnu. U dresu našeg  nacionalnog tima odigrao je 35 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.