Grbavac: Želimo da titula ostane u Ljubuškom

Trener RK Izviđač jasno poručio

Grbavac: Želimo da titula ostane u Ljubuškom

D. Vejo

Rukometaši Izviđača večeras kreću u odbranu titule, a za prvog protivnika u Ligi za prvaka tim iz Ljubuškog će imati banjalučki Borac.

Trener domaće ekipe na ovom susretu ističe da velike nade polaže u svog pivota i jednog od najboljih igrača prvenstva BiH, Ratka Nikolića.

"Ratka moramo maksimalno iskoristiti, kako bi titula ostala u Ljubuškom, što nam je cilj", poručio je trener Izviđača, Zdenko Grbavac.

Grabavac do kraja sezone neće moći da računa na Josipa Šarca koji je obolio od mononukleoze što je veliki hendikep za tim iz Ljubuškog.

Utakmica između Izviđača i Borca igra se večeras od 20 sati u Ljubuškom

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi