Grude slavile i u Tuzli, Krivaja sigurna protiv Dubice

Premijer liga za rukometašice

Grude slavile i u Tuzli, Krivaja sigurna protiv Dubice

S. Mlaćo, foto: E. Dindić

U Premijer ligi BiH za rukometašice odigrani su susreti 21. kola. Grude su već davno osigurale novu titulu prvaka, ali su i u ovom kolu slavile pobjedu i to u gostima protiv Jedinstva 30:28.

Ilidža je na krilima Maje Knezović na svom parketu savladala Miru 39:24, dok je Hadžići slavili u gostima protiv slabašne Neretve sa 36:13.

Sigurne su bile i rukometašice Izviđača koje su nadigrale Bihaću u Bihaću 36:23, dok je Krivaja u gostima savladala Dubicu 32:30.

Katarina je bila bolja od Goražda 23:20.
Do kraja sezone je ostalo još jedno kolo, a prvoplasirane su Grude sa 63 osvojena boda, dok Jedinstvo ima 52, a Krivaja 44.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi